HelenDoron-Blog-Rossiv2

Щастлива съм, че избрах да работя в “Хелен Дорон”

Казвам се Ани Върбанова, от България. Имам две дъщерички, едната на 9, а другата на 1 годинка. И двамата със съпруга ми говорим български, английски и руски (аз говоря също и малко италиански). Вкъщи с децата говорим и на български, и на английски.

В един момент много ми омръзна да работя в офис за мъже в костюми и започнах да търся предизвикателство, нещо, в което да използвам страстта си – английският език. Един следобяд, ровейки се в интернет, видях реклама за това как да станеш учител в ”Хелен Дорон”. ”Това е!”, помислих си аз, „Обичам децата, обичам и английския, това искам да правя!”.

Така през 2012 г. преминах обучение и станах учител в ”Хелен Дорон”. От тогава обучавам деца – от малки бебета до 8-9 годишни. Все още се чувствам страхотно и съм доволна, че направих своя избор да се присъединя към семейството на ”Хелен Дорон”.

Преподаването по метода на ”Хелен Дорон” е ново приключение всеки път, когато започва часа ми. Групите са малки – от 6 до 8 деца, в зависимост от възрастта на децата. Не използваме само картинки или плакати, не само пеем песни или просто обясняваме значения, както правят в много други английски курсове. Не! Това казвам на родителите, които се чудят дали да запишат децата си: при нас учениците лесно научават езика, защото ние се гмуркаме в урока с цялия набор от двуизмерни и триизмерни материали, които сме направили сами, различни игри и активности, действия, изиграване на различни роли, игра с множество реални предмети, които децата да пипнат, почувстват, помиришат, вкусят и чуят, както и с много песни, стихчета, рими, защото музиката е огромна и важна част от нашите уроци.

 

Благодарна съм за възможността да бъда част от ”Хелен Дорон”. Ако човек е готов да даде най-доброто от себе си, тази работа му се отплаща по същия начин! Оценявам и това, която се извършва на ниво франчайз: развитие, подобряване, създаване, изработване на всички наши курсове, така че да бъдат лесни за преподаване, забавни, интерактивни и съвременни!

Share