• English for young childrenEnglish for young children
  Деца 4 - 8

  Децата започват да говорят на английски, проследявайки приключенията на Грани Фикс, Пол Уорд и Флуп.

  Намерете учебен център
 • English for school kidsEnglish for school children
  Английски и онлайн

  Забавни допълнителни занимания помагат за усвояването на езика и извън часовете.

  Научете повече
 
   

Английски за деца 4 - 8

ЧЗВ
 
   

Те се забавляват и дори не съзнават, че учат чужд език!

Нашите занимания са пълни с най-различни сетивни преживявания, които създават естествена среда за усвояването на произношение и натрупването на речников запас. Приключенията на анимационните ни герои допълнително онагледяват процеса на преподаване.

Fun with Flupe и More Fun with Flupe за деца 4-6

Двата последователни курса проследява приключенията на малкия Пол Уорд, който редовно влиза в книжката си с римувани истории и помага на Грани Фикс и Флуп да поправят нещата, които са се объркали в римите.

Техните приключения са представени в общо 24 анимационни програми, по 12 в курс. Всяка година децата усвояват около 660 думи, добро произношение и основите на структурата на английското изречение. Курсовете включват по 25 специално написани песни, които улесняват възприемането на материала.

fwf-set-small

Когато децата идват за първи път


Класически песни и стихчета


Елате на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК

Четене и писане с колито Поли

Оригиналните книжки и тетрадки за четене и писане максимално улесняват усвояването на тези умения. Предназначени са за деца над 6 години. Материалът се въвежда от учителите по време на час, а ученето и играта продължават вкъщи на таблет или телефон,с помощта на специално приложение с интерактивни книжки. Децата се научават да четат с минимална помощ от родителите, мотивирани от собственото си любопитство. Всички материали съответствата на съдържанието, преподавано в нашите курсове.

HDE_PRW_Learning_Set_Image_03_09_15_A_1

Елате на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК

Helen Doron Read app


Елате на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК