• 54433512_2296554650365673_5199687511063920640_n54433512_2296554650365673_5199687511063920640_n
  Станете наш партньор

  Заедно ще дадем по-добър старт на българските деца

  Свържете се с нас
 

Променете бъдещето

Станете част от световната мрежа от успешни учебни центрове “Хелен Дорон”. Може да започнете собствен бизнес и да разчитате на подкрепата на установена компания. Образователна група “Хелен Дорон” ще ви помогне да развиете бизнеса си.

Бизнес моделът на “Хелен Дорон” е прост:

ВИЕ избирате локацията и наемате персонал.
Образователна група “Хелен Дорон” ви дава ноу-хау: обучение, матерали и подкрепа в няколко направления:

 • Откриване и първи стъпки: Новите франчайзери получават необходимата помощ, за да открият новия си учебен център и да стъпят на крака. Нашият национален представител ще продължи да работи с вас и да ви помага по пътя към успеха.
 • Брандинг:Франчайзът с “Хелен Дорон” ви дава моментално разпознаване на марката. Франчайзерите на учебни центрове надграждат над това с професионално брандирани рекламни и маркетингови материали, достъпни през централата на фирмата.
 • Обучение: Учебните центрове “Хелен Дорон” са час от световна мрежа, която се поддържа чрез периодични регионални и международни конференции за франчайзери и учители. Конференциите дават възможности за създаване на полезни контакти и професионално израстване.

Words from Franchisees

 • Хелен Дорон е сред първите, които разбират, че бебетата и децата могат да възрприемат всеки чужд със същата лекота, с която усвояват и майчиния си. Тя първа разработва програма от курсове за преподаване на английски на деца по систематичен начин.

 • “Работим заобиколени от щастливи деца, които нямат търпение да дойдат на “веселия английски”. Каква по-добра награда за труда ни от това?”

  Албена Захманова, национален представител
 • “Доволна съм, че през 2012 г. създадох свой учебен център. Успехът не закъсня и сега се радваме на най-голям брой ученици в София.”

  Роси Милкова, франчайзер
 

 

Един успешен бизнес

 

 

На какъв принцип се развива франчайза?

На база население на избрания район.

Какво включва обучението и колко продължава?

Обучението се състои от две части:

1. Педагогическо обучение: Ще присъствате на нашето ексклузивно обучение за учители като наблюдател, което е и вълнуващо, и полезно. Обучението продължава 5 дни. Добрата новина е, че няма да правите нищо от работата в клас и домашните, давани на кандидат учителите. Ако искате да станете сертифициран учител, трябва да заплатите обучението и пълноправно да участвате в него.

2. Бизнес обучение: Първоначално и текущо.

Какви са франчайзинговите такси?

Плащате еднократно за франчайзинговите права. При подновяване на договора не се изисква допълнително плащане.

Имам ли изключителни права върху територията, на която избера да работя?

ДА! Ексклузивитетът е в основата на нашия общ успех и важно предимство в глобалната ни маркетингова структура.

 

Възможности за растеж

Готови ли сте за сериозна кариера в областта на ранното детско развитие и образование? Свържете се с нас за повече информация!