Глобалната ни мрежа продължава да печели награди!

Този път – от престижните Stevie Awards for Women in Business, които награждават жените ръководители, предприемачи и компаниите, които ръководят. Победителите се избират от средните резултати на повече от 160 бизнес професионалисти от цял свят.

Образователна група „Хелен Дорон“ спечели бронзовата награда в категория „Най-ценен корпоративен отговор“ (Most Valuable Corporate Response) за „Вдъхновяваща глобална подкрепа по време на COVID пандемията“ (https://stevieawards.com/women/2021-stevie-award-winners).

“Оценяваме начина, по който успявате да забавлявате, образовате и ангажирате вниманието на децата по време на пандемия. Невероятно е как сте адаптирали начина си на работа спрямо извънредната обстановка!”, коментира един от съдиите на Stevie Awards.

Ние продължаваме да предоставяме пълната подкрепа и насоки, необходими за успех в бизнеса и образованието по време на продължаваща глобална пандемия. Тази награда показва, че както на живо, така и онлайн, „Хелен Дорон“ преодолява всякакви предизвикателства!

Share