mart-1 (1)

“Хелен Дорон” – най-добър детски образователен франчайз!

Скъпи деца, родители, учители и приятели на “Хелен Дорон”, с огромна радост и гордост искаме да споделим, че образователна група “Хелен Дорон” получи наградата за Най-добър детски образователен франчайз за 2019г.  Отличието бе връчено на международния конкурс на списание Global Franchise в Лас Вегас!

Наградата за най-добър франчайз е световно признание за лидерството на “Хелен Дорон” в областта на ранното детско развитие и образование!
Защо избраха нас? Съдиите единодушно споделят, че сме ги спечелили с международния си опит и големите крачки, с които следваме технологичните иновации в образованието и променящата се образователна среда. Тази награда потвърждава мястото ни в глобалното детско образование и успешното ни присъствие в различни страни и култури.

По света жените знаят как се прави бизнес в образователния франчайз!

“Нашите франчайзополучатели имат пълната ни подкрепа за развитието на бизнеса си. “Визията ни е да продължим да разширяваме присъствието си в нови географски райони. Да напредваме в нови посоки с правилните партньори”, сподели самата Хелен Дорон, получавайки наградата!
Благодарим за признанието!

Оригиналният текст можете да прочетете тук.

Share