HelenDoron-Blog-hd-bg-app

Четене с помощта на най-новите технологии

Тридесет и две интерактивни книжки, събрани в оригинално приложение за телефони и таблети, помагат на децата да започнат да четат много преди да тръгнат на училище. Буква по буква, дума по дума или с пълни изречения, приложението грабва вниманието на децата и те постепенно се научават да четат с минимална помощ от родителите.

Изпълнителният директор Хелен Дорон обяснява: “Една от целите на нашата образователна група е да използваме новите технологии, за да научим дицата  на важни умения по забавен и енергизиращ начин. Helen Doron Read е поредното приложение, което разработваме, за да допълним активностите в класната стая.”

Вицепрезидентът Ан Гордън добавя: “Новите ни програми и интерактивните приложения, които ги съпътстват, дават много нови възможности на нашата франчайзингова мрежа. В момента имаме над 800 учебни центъра по света и всички те могат да предложат новите ни разработки.”

Приложението е част от активностите в курсовете Polly Reads and Writes, но може да се използва и от други наши ученици за подобряване на уменията им по четене.

 

Share