• English for young kidsEnglish for young kids
  Английски за деца

  Учениците в „Хелен Дорон”  се забавляват и учат английски – сериозно, но като на шега.

  Научете защо
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Елате ни на гости

  Каним ви на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК.

  Намерете учебен център
 • English for kidsslide2-17
  От бебета до тинейджъри

  Подготвяме децата – от бебета до тинейджъри – за успешно бъдеще.

  Намерете учебен център
 

Сем. Василеви се гордее с двете си момичета

August 15th, 2016 by admin

Success - Vassilev_Bulgaria-528px

Стефан Василев, инженерен консултант, и съпругата му, финансов специалист, са много горди с дъщерите си Вяра, 3 ½ и Рая 5 ½.

И двете момичета се включват в курсовете на “Хелен Дорон” от едногодишна възраст. “За мен и съпругата ми е много важно децата да започнат да учат английски от малки, когато не са обременени от живота”, споделя Стефан. Родният език в семейството е български, но родителите често говорят вкъщи на английски – така всички се упражняват.

“Много сме доволни от курсовете на “Хелен Дорон” и от цялостната атмосфера в клона в Младост, който посещаваме. Екипът е много мил и винаги намира начин да задоволи индивидуалните изисквания и желания на децата и техните родители. Всички учители, които са работили с Рая и Вяра, са много внимателти и добре обучени.

Нивото на английски на нашите дъщери е много високо, в сравнение с това на връстниците им, тъй като ранното езиково обучение не е много популярно в България. Имаме късмет, че децата ни могат да посещават “Хелен Дорон”. Английският е не само официален език в ЕС, но и езикът на света, така че всички трябва го знаем добре.

Стeфан споделя защо семейството е предпочело “Хелен Дорон”: “Много школи предлагат курсове по английски и някои от тях са доста добри, но на много малко места работят с малки деца. Затова “Хелен Дорон” са толкова специални и ефективни. Децата с радост ходят там. За тях това не е училище, а място, в което играят и се забавляват. Те дори не осъзнават, че учат. Всяка седмица вкъщи се повтаря един и същи въпрос – кой ден е днес, сряда ли е? Часовете им са в сряда и те нямат търпение да дойде време за следващото занимание. ”

Какво най-много харесват момичетата от уроците в “Хелен Дорон”? “Песните и танците са им любими, както и наградите в края на часа. Когато получат печат или стикер за добро поведение или показано знание и двете много се гордеят със себе си. Както и ние с тях!”