• English for young kidsEnglish for young kids
  Английски за деца

  Учениците в „Хелен Дорон”  се забавляват и учат английски – сериозно, но като на шега.

  Научете защо
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Елате ни на гости

  Каним ви на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК.

  Намерете учебен център
 • English for kidsslide2-17
  От бебета до тинейджъри

  Подготвяме децата – от бебета до тинейджъри – за успешно бъдеще.

  Намерете учебен център
 

READERS ARE LEADERS: Национална кампания за насърчаване на четенето

February 19th, 2018 by admin

Станете част от нашата приказка!

„Хелен Дорон България“ стартира национална кампания за повишаване ангажираността на децата и младите хора към четенето и грамотността. Инициативата е на глобална образователна група „Хелен Дорон“ и е част от международната кампания “Young Heroes”. И като всяка хубава приказка в нея се изпълняват три желания:

Събития, активности и игри

Заповядайте в периода февруари – май на среща с разказвачите. Срещнете се с различни детски автори в нашите центрове (https://helendoron.bg/kontakti/). Участвайте в интерактивни четения с импровизации и игри през март и април в Нов театър НДК София и в Градската библиотека в Пловдив
Очакват ви много изненади.

Благотворителна инициатива

Важна част от кампанията е благотворителната инициатива „Млади герои“. Можете да ни подкрепите като дарите книжка в нашите учебни центрове и вземете ваучер с 30% отстъпка за покупка на нова книжка от издателство „Колибри“. Така подпомагате създаването на училищна библиотека в с. Ясеновец, община Разград (https://timeheroes.org/bg/ailin-ahmed-galya-georgieva/dari-detski-knigi-selo-yasenovets) и дарявате усмивка на децата, на които се налага по-дълъг престой в болница „Проф. д-р Иван Матев“ (https://www.detskabolnica.com/).

Да посрещнем заедно новата учебна година

През м. септември ви каним на маскен бал в Борисовата градина. Да започнем новата учебна година преоблечени като любими литературни герои с много игри, забавления и награди.
Нека напишем тази пъстра приказка заедно! 🙂