• English for young kidsEnglish for young kids
  Английски за деца

  Учениците в „Хелен Дорон”  се забавляват и учат английски – сериозно, но като на шега.

  Научете защо
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Елате ни на гости

  Каним ви на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК.

  Намерете учебен център
 • English for kidsslide2-17
  От бебета до тинейджъри

  Подготвяме децата – от бебета до тинейджъри – за успешно бъдеще.

  Намерете учебен център
 

Франчайзът с “Хелен Дорон” – кариера с кауза и време за семейството

July 29th, 2016 by admin

Кей споделя личното си развитие от ИТ специалист с американско образование до учител и франчайзер на учебен център “Хелен Дорон” в Банкок, Тайланд.

“Когато синът ми Карн стана на 3, започнах да му говоря на английски вкъщи, но той категорично отказваше да ме слуша и всячески не ми обръщаше внимание. Това ме накара да потърся курсове по английски за деца в интернет и така попаднах на “Хелен Дорон”. За късмет близо до нас имаше учебен център. Заведох Карн на демо урок и оттогава “Хелен Дорон” е важна част от живота на нашето семейство. Впечатлени сме колко добре работи методът и колко много научават децата в клас, докато се забавляват. Карн вече е на 10 и говори английски много добре. Ние често ходим на гости на приятели и роднини в САЩ, където той няма никакви проблеми с комуникацията.”

Раждането на второто й дете подтиква Кей да вземе кардинално кариерно решение. “Когато се роди дъщеря ми Нат, реших да бъда майка на пълен работен ден и напуснах работата си като ИТ консултант. Няколко години по-късно се замислих дали да се върна към професиата си, но реших, че трябва да съм по-гъвкава с работната си ангажираност, за да имам повече време за семейството. Така постепенно се оформи идеята да стана учител в “Хелен Дорон”.”

Кей става не само учител, но и франчайзер на учебен център. Две години по-късно в школата й има 110 деца, а тя е щастлива в работата си. “Благодарна съм на родителите си, че от рано ме записаха на уроци по английски. Това много ми помогна да взема стипендия за университета “Дюк” в Северна Каролина, а след завършването ми да се реализирам и в Америка, и в Тайланд. Сега аз съм в ролята на учителя и след всеки час се гордея, че работя за бъдещето на днешните деца.”