Kangi Club
Kangi Club

Благодарение на нашия сайт с образователни игри Kangi Club, децата могат да играят, докато усвояват английски език и вкъщи! Сайтът е пълен с игри, лесен за използване и интерактивен. Всяка игра помага на децата да запомнят думи на английски език и е пряко свързана с преподавания материал в съответния курс. В сайта ще намерите игри за свързване на думи и предмети, игри за развиване на паметта, благодарение на които детето ви ще разшири  речника си. А най-хубавото е, че това е едновременно и забавно, и полезно!

Виж повече! Виж повече! Виж повече!
Learn with our Apps
Learn with our Apps

От Fun with Flupe – English Words (приложение за деца на възраст 2-5) до Helen Doron Read за възраст 4-9, Helen Doron English предлага разнообразие от образователни приложения за мобилни устройства, които ще държат децата ангажирани и ще им помагат да практикуват английски език. Децата обичат нашите приложения! Изтеглете от App Store и Google Play.

  • 8 забавни приложения, които насърчават децата да практикуват английски
  • Разширената реалност (Augmented reality) “съживява” 2-D обектите
  • Децата чуват правилен говорим английски език

 

Виж повече! Виж повече! Виж повече!
Helen Doron Read
Helen Doron Read

Представете си дете, което се учи да чете когато и където поиска, без въобще да го приема като учене. Това е възможно чрез приложението Helen Doron Read! Интерактивни герои държат децата ангажирани и ги въвличат в интересни и забавни истории. С помощта на Helen Doron Read децата чуват думите произнесени правилно, виждат тяхното изписване и могат да повтарят думата или изречението отново и отново. Приложението им позволява да четат навсякъде и по всяко време. Ангажиментът от страна на родителя е минимален. Изтеглете приложението безплатно от GooglePlay и iTunes и може да започнете да се забавлявате веднага!

Виж повече! Виж повече! Виж повече!
Listen to the Radio
Listen to the Radio
Слушайте TeenBuzz радио по часовник.
Сега можете да чуете страхотна музика, да говорите с нашия радио екип и да практикувате вашия английски 24/7! Слушайте концерти на живо всеки ден с нашия страхотен радио екип. Изтеглете приложението на мобилния си телефон и започнете да слушате сега.
  • Интернет радио, създадено само за ESL / EFL (английски като втори / чужд език) tween / teen students
  • Учете и практикувайте английски с чудесна музика, специални истории, предизвикателни състезания, забавни рецепти и др.
Виж повече! Виж повече! Виж повече!
Practise Your English on Teen Buzz
Practise Your English on Teen Buzz

Сега подобряването на вашия английски език и подготовката за изпити е лесно и забавно! Teen Buzz ви предлага вълнуващи статии, игри с думи и викторини, радиостанции и възможност да създадете приятели от цял свят.

  • Безплатни, интересни теми, които карат тийнейджърите да се замислят
  • Общувакте с тийнейджъри от цял свят
  • Подобрете уменията си за учене, за да постигнете по-добри резултати на изпитите
Виж повече! Виж повече! Виж повече!
Sing Along with Song Club
Sing Along with Song Club

Пейте заедно с Helen Doron Song Club – безплатно онлайн помагало, използващо кратки песни като образователно средство. Малките деца обожават да пеят песничките от нашия Song Club. Мелодиите са грабващи, английските думи са прости, а видеата са истинско забавление. Пеенето е страхотен начин за децата да усетят английския език като нещо естествено. Те научават смисъла на песента, гледайки историята на екрана. Римите учат децата на правилна интонация (начина, по който се говори езика) и на правилна фонологична структура (начина, по който думите звучат). Колкото повече децата слушат римувани текстове, толкова повече опознават звуците, от които са съставени думите и изреченията. Това умение ще им помогне  изключително много в по-късен етап, когато започват да се учат да четат.

Виж повече! Виж повече! Виж повече!