(или каква е разликата между таратор и айран с копър и чесън)

Продукти:

 • Специално обучен учител
 • 4-8 деца на сходна възраст
 • Курс, създаден за тяхната възраст, богат на рими, музика, лексика, енциклопедично знание и житейски уроци
 • Аудио файлове за ежедневно пасивно слушане
 • Разнообразни дидактични материали
 • Англоговоряща среда
 • Приветлив учебен център, където децата се чувстват като у дома си
 • Любов към децата
 • Много усмивки
 • Вдетиняване на вкус

Подготовка:

 1. Свържете се с най-близкия учебен център и се запишете на безплатен демонстративен урок с Вашето дете.
 2. Елате в уговореното време с отворен ум, добро настроение, удобни дрехи (за Вас) и пантофки за малкия човек.
 3. За деца под 4-годишна възраст подсигурете възрастен, който да ги придружава на урок. Възрастният трябва да участва активно в детската игра, но и да дава възможност на детето да се справя самостоятелно с колкото се може повече активности.

Начин на приготвяне:

 1. След като се убедите, че „Хелен Дорон“ е мястото, където детето Ви ще расте с увереност, усмивка и успех, се запишете на курс.
 2. Всяка седмица децата се потапят в езика чрез мултисензорно обучение – движат се, докосват различни материи и материали, вкусват, миришат, чуват. Общуват на английски, участват в множество активности за памет и концентрация, фина и груба моторика, работа в екип и още, и още. Учителят създава позитивна атмосфера, в която децата са мотивирани да участват активно, да мислят креативно и най-вече да не се страхуват от провал. Грешките се поправят без децата дори да осъзнаят, че са сбъркали. Всеки опит за комуникация се възнаграждава, за да се създаде у децата усещане за успех, което ги мотивира да пробват отново и отново.
 3. Уверете се, че децата слушат аудио файловете към техния курс поне веднъж всеки ден. Те са неизменна част от нашата методология и основен компонент за създаването на англоговоряща среда, в която децата усвояват езика без усилие и по естествен начин, на принципа на майчиния език. Чрез пасивното слушане, децата свикват с мелодията на езика, придобиват произношение и неусетно запомнят граматични структури.

Тук ще направим следната аналогия: Ако обучението при нас е таратор, ежедневното пасивно слушане е краставицата – без нея е просто айран с копър и чесън.

 1. Насладете се на гордата усмивка, с която детето Ви излиза от класната стая и проследете отблизо как общува все по-уверено. Повторете колкото прецените и бъдете сигурни, че сте дали най-добрия старт на Вашето дете!
Share