charity

Благотворителницата на “Хелен Дорон” през 2019!

Дейностите ни свързани с благотворителност през 2019 бяха изключително успешни!Щастливи сме, че и тази година успяхме да зарадваме толкова много деца заедно с вас!

Благотворителност и английски за деца- “Хелен Дорон” 2019

Кампанията ни „Раница с кауза“ събра и дари 235 раници в различни райони на България на деца в неравностойно положение. Във Велико Търново, заедно с Мариана Пенчева, зарадвахме 100 деца! А „Фондация за нашите деца“ все още раздава индивидуално раници, за да са сигурни техните експерти, че подаръците отиват при най-нуждаещите се деца.  По-рано през годината ви разказахме и за с. Столетово и как децата там празнуваха първи юни с подаръци от вас!  Благодарни сме, че заедно можем да носим повече усмивки и да помагаме на повече деца!

Центровете на „Хелен Дорон“ в България се включиха и в кампанията на сдружение “Василица”. Закупихме тетрадки и учебни пособия за деца и младежи, които живеят в условия на трайна бедност във Варна и в малките населени места в община Аксаково. Заедно с TimeHeroes.org изпратихме на децата тетрадки, блокчета за рисуване, моливи, раници и чертожни инструменти. За да започнат учебната година заредени с положителни емоции и със знанието, че хората са добри и си помагат.

И не на последно място е съвместната ни работа със „Столична библиотека“. Изминалите три събития там бяха цветни, интересни и пълни с музика и песни.  Предстоят ни още 3 прекрасни събития-октомври, ноември и декември. Събраните пари от билети ще дарим на библиотеката, за да направят детския си кът още по-вълшебен!

Сигурни сме, че ще има и още чудодейни поводи да ви зарадваме до края на годината, така че следете блога ни за още добри новини!

С това искаме да пожелаем на всички една учебна година изпълнена с доброта и с грижа за света около нас, защото той е дом на всички деца и всяко едно заслужава щастливо детство!

Share