HelenDoron-Blog-young-heroes-in-action-fb-action

„Млади герои” в действие!

„Млади герои” да променим света около нас като започнем от града / квартала, в който живеем. Инициативата е част от международният проект Young Heroes на франчайз мрежата учебни центрове „Хелен Дорон”.

На 22-и и 23-и април ученици от 6 учебни центъра „Хелен Дорон” в София сложиха супергеройските си наметала и излязоха на мисия.

Проектът „Млади герои” премина през няколко етапа:

  1. 1. Discover

Обмисляме заедно с децата какво не ни харесва и бихме искали да променим в нашия град / квартал.

  1. 2. Dream

Децата дават идеи и заедно решаваме как точно ще осъществим промяната с тяхното лично участие.

  1. 3. Do

Начертаваме план за действие и го изпълняваме.

Нашите ученици решиха да се възпротивят срещу масовото присъствие на кучешки изпражнения в градинките, където играят деца. За целта направихме табелки, които поставихме из целия град, за да подсещат собствениците да изхвърлят отпадъците на любимците си където трябва.

По време на акцията, както и в последствие в социалните мрежи, получихме много подзравления и подкрепа за иницативата, което нямаше как да не изпълни с гордост младите герои.

В учебни центрове „Хелен Дорон” учим децата да общуват на английски, но усилията ни не спират дотук. Учим ги и на важни ценности за взаимоотношенията в света около тях, за да спомогнем за изграждането им като личности.

Кампанията „Млади герои” също е част от този процес. В нея участват много от 800-те учебни центрове центъра по целия свят. Различните проекти ще бъдат качени на общата платформа  www.helendoron.com/youngheroes, където всеки може да гласува и подкрепи иницативата, която му харесва най-много.

 

Благодарим за подкрепата на всички родители, които се включиха в кампанията, както и на:

www.za-zdraveto.com
brand

Logo poslushen

Share