• English for young kidsEnglish for young kids
  Английски за деца

  Учениците в „Хелен Дорон”  се забавляват и учат английски – сериозно, но като на шега.

  Научете защо
 • English learning for childrenEnglish learning for children
  Елате ни на гости

  Каним ви на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК.

  Намерете учебен център
 • English for kidsslide2-17
  От бебета до тинейджъри

  Подготвяме децата – от бебета до тинейджъри – за успешно бъдеще.

  Намерете учебен център
 

Всеки може да бъде герой!

April 17th, 2017 by admin

Всички знаем за подвизите на Спайдърмен, костенурките – нинжда, Пойзън Айви и други супер герои, които вършат невъзможни неща в името на доброто. Нищо чудно, че повечето деца искат да са като тях.  Целта на кампанията „Млади герои” е именно това – да им вдъхне увереност, че от тях зависи много и че могат със собствени сили да направят околния свят поне мъничко по-красив.

През изминалия месец и половина обсъдихме с нашите ученици доста от неуредиците, които ни заобикалят и които бихме искали да променим. Не е изненада, че веднага стана дума за недостатъчното осветление и дупките по улиците, и за нуждата от повече детски площадки. Подобни проекти, обаче, все още не са по силите им. Имахме и желание да разкрасим Софийския зоопарк, но за съжаление не срещнахме подкрепа от страна на управата му.

Накрая решихме да се възпротивим срещу масовото присъствие на кучешки изпражнения по зелените площи, където играят деца. За целта правим табелки, които ще поставим в повечето мини-паркове и градинки около учебните ни центрове в София, за да подсещат собствениците да изхвърлят отпадъците на любимците си където трябва. Изпълнението на проекта ще стане в уикенда 22 – 23 април.

В инициативата „Млади герои” могат да участват не само деца от учебни центрове „Хелен Дорон”. Всеки може да се включи в проекта, ако прецени, че каузата си заслужава. Всеки може да бъде герой!

Благодарим за подкрепата на:

www.za-zdraveto.com
brand

Logo poslushen