• English for pre-teensEnglish for Kids on Kangi Club
  Деца 9-11

  Децата учат говорим английски език, четене и писане, заедно с Пол и многото му приятели.

  Намерете учебен център
 • English for pre-teensEnglish for pre-teens
  Английски и онлайн

  Забавни приложения помагат за усвояването на езика и извън часовете.

  Научете повече
 
   

Английски за деца 9 -11

ЧЗВ
 
   

Римуваните текстове помагат на децата да разпознават, четат и пишат думи на който и да е език.

 

Jump with Joey

25 песни и 12 анимационни епизода помагат на учениците да изградят солидни комуникационни умения. Оживените разговори в клас, забавните активности и игри улесняват усвояването на езика. Jump with Joey е първият курс на “Хелен Дорон”, в чийто учебни тетрадки се използва augmented reality – технология, чрез която двуизмерните картинки “оживяват”.

More Jump with Joey 

Приключенията на Пол и неговата приятелка Мили, които помагат на мама Канги и палавия й син Джои да разрешават проблеми в Сторивил, продължават, а четенето и писането не изостават!

 

Когато децата идват за първи път


Магически тетрадки с 3D технология


 

Paul Ward’s World

Paul Ward’s World е курс за по-големи деца, които вече са учили английски. Учениците следват Пол и приятелите му в поредица от забавни приключения вкъщи, в училище, в зоопарка и на почивка.

Learning Sets_PWW_7778

Paul Ward’s World въвежда 1700 английски думи и 8 песни. Нивото на разговорен английски е доста високо и включва скоропоговорки. Набляга се на уменията по четене и писане.

Уроците помагат на учениците са се съсредоточат върху изразяването и интегрират новите думи с вече натрупаните знания. Писмените упражнения са съпътствани от интересни истории, които забавляват на децата.

Paul Ward and the Treasure 

Нови приключения на Пол и неговите приятели. Курсът включва повече от 2000 нови думи, представени в 4 илюстрирани учебни тетрадки и 8 оригинални песни.  В допълнение към устните игри и активности, курсът вкючва и писмени игри, които затвърждават уменията по четене и писане.  Paul Ward and the Treasure преподава основни граматични структури, необходими за покриване на ниво А1.

Learning Sets_PWT2

Елате на БЕЗПЛАТЕН ДЕМО УРОК